iWear: draag de kledingstijl van Steve Jobs

Apple gaat de kledinglijn iWear lanceren. Met een kledingpakket geef je jezelf de stijl van Steve Jobs. Die beheerst immers je leven, dus waarom niet je kledingkast?

iwear etalageApple gaat de iWear-lijn lanceren, een kant en klaar pakket om jezelf de kledingstijl van Steve Jobs aan te meten. In de verpakking vind je een zwarte St. Croix coltrui van 100% katoen, een Levi’s 501-jeans en grijze sportschoenen van New Balance. Apple zal het product aanprijzen met de slogan ‘Be like Steve’ (‘Wees als Steve’).

Een reclamecampagne in alle belangrijke consumentenbladen moet ervoor zorgen dat het iWear-pakket dé trend wordt als kerstcadeau, ook bij de grote warenhuizen. Bloomingdale’s heeft aangekondigd om bijna 40 vierkante meter in de filialen te reserveren voor de iWear-collectie. Een Apple-woordvoerster zegt dat het een logische stap is: “Since Steve controls so much of our lives anyway, it just makes sense to let him dress us too.”

Steve’s bril is los verkrijgbaar. In de toekomst kunnen we nog meer producten rond Apple-persoonlijkheden verwachten, zoals een scheerapparaat om de look van Jonathan Ive te creëren of het geurtje van Phil Schiller. In Rusland is de eerste partij iWear-kleding al gesignaleerd in het grijze circuit.

Via: Scoopertino, de site voor breaking nepnieuws over Apple.
Tipgever: Paul

iwear-producten

iwear

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2010, 20:17
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen kleding, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.