iTunes Connect featured

iTunes Connect voorzien van nieuw uiterlijk

iTunes Connect is vandaag compleet vernieuwd. De website heeft een nieuw uiterlijk en is alvast voorbereid op de nieuwe analysetools.

Apple heeft vannacht iTunes ConnectiTunes Connect featured compleet vernieuwd. Op deze website kunnen ontwikkelaars hun apps in de gaten houden, waarbij te zien is hoeveel een app bijvoorbeeld is gedownload. iTunes Connect heeft nu een stuk meer weg van iOS, met zijn nieuwe achtergrond en platte iconen. Een ontwerpstijl die Apple ook gebruikt op de iCloud-website.

Het vernieuwde uiterlijk voor iTunes Connect werd deze zomer al op WWDC 2014 getoond. Toen stond er overigens één icoon meer op de voorpagina van de site: Analytics. Vermoedelijk verschijnt dit icoon zodra iOS 8 is uitgebracht. Apple vertelde eerder dat je op het nieuwe iTunes Connect kunt zien hoeveel een app nog actief wordt gebruikt. Je kunt ook zien hoe vaak je app in de App Store is bekeken.

iTunes Connect (Custom)

Met het nieuwe iTunes Connect bereidt Apple zich alvast een beetje voor op iOS 8. Op 9 september zal Apple tijdens een groot evenement nieuwe producten aankondigen, waaronder vermoedelijk de iPhone 6 en iWatch. Dan horen we waarschijnlijk ook wanneer iOS 8 verschijnt. Flink wat ontwikkelaars zullen hun updates voor die datum alvast voorbereiden, zodat ze nieuwe iOS 8-functies zoals extensies en widgets kunnen gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2014, 8:28
Categorie Diensten
Onderwerp itunes connect

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.