iPhoneclub Developermeeting 2 december 2010: inschrijving is gestart (update)

De inschrijving voor de iPhoneclub Developermeeting is gestart (en inmiddels volgeboekt). In dit artikel lees welke presentaties op het programma staan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-developersZoals al eerder aangekondigd gaan we op 2 december 2010 vanuit iPhoneclub een developermeeting organiseren, in samenwerking met Hyves. Vandaag starten we met de inschrijving en maken we het programma bekend. De presentaties zijn afgestemd op ontwikkelaars en mensen die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van iPhone- en iPad-apps.

Inhoudelijk zal het dan ook vooral gaan over de ervaringen met het ontwikkelen van apps, waarbij je enerzijds de ervaringen van een startup hoort en anderzijds de ervaringen van een grote organisatie.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17.00 uur: Ontvangst op het kantoor van Hyves aan het Frederiksplein in Amsterdam.
  • 17:25 uur: Welkomstwoord door iPhoneclub.
  • 17.30 uur: Presentatie door Jelle Prins van Moop.Me. Jelle heeft in 2009 meegewerkt aan UberCab/Uber, een piepjonge startup die de Amerikaanse taximarkt op z’n kop heeft gezet met behulp van iPhones. Jelle vertelt over zijn ervaringen met het ontwikkelen van deze app.
  • 18.00 uur: Presentatie door Hanno ten Hoor over de iPhone-applicatie van Hyves en de ervaringen met het ontwikkelen van mobiele apps.
  • 18.40 uur: Netwerkborrel en de mogelijkheid om in groepen een rondleiding te krijgen door het pand van Hyves.

Het aantal plaatsen is helaas beperkt tot 75. In verband met de beperkte ruimte kunnen we genoodzaakt zijn om een selectie te maken als blijkt dat teveel mensen zich aanmelden of als mensen zich aanmelden die duidelijk niet tot de doelgroep behoren.

Inschrijven kan via deze link: Developermeeting 2 december 2010 Amsterdam
De inschrijving is inmiddels gesloten omdat het maximale aantal is bereikt. Alleen op speciaal verzoek is het nog mogelijk om je in te schrijven. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Het is de bedoeling dat ontwikkelaars in een gezellig en ongedwongen sfeer met elkaar in contact kunnen komen tijdens dit evenement. Het is daarom niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming commerciële activiteiten te ontplooien, d.w.z. uitdelen van flyers, aanbrengen van promotiemateriaal, inzetten van promotieteams of het agressief benaderen van ontwikkelaars met aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2010, 0:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen hyves, iPhoneclub, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.