iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

‘iPhone vanaf februari bij KPN’

KPN gaat vanaf februari de iPhone officieel aanbieden in Nederland, zo heeft een anonieme bron aan Tweakers.net verteld. Of Vodafone ook daarbij komt, is niet bekend. KPN heeft zelf nog geen officiële mededelingen gedaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone kpn spotlightEen anonieme bron van Tweakers.net meldt, dat KPN de iPhone vanaf februari mag gaan verkopen. Het zou gaan om een ‘welingevoerde bron, die beweert dat KPN het recht krijgt om de iPhone in Nederland aan te bieden. De afgelopen anderhalf jaar had T-Mobile de exclusieve rechten om de iPhone te mogen verkopen, maar dat recht zou volgende maand vervallen. Er is nog niet bekend of Vodafone ook de iPhone gaat verkopen in Nederland.

KPN verkocht de iPhone al op kleine schaal via de klantenservice aan gewaardeerde klanten, die van plan waren voor de aankoop van een iPhone over te stappen naar T-Mobile. Het ging daarbij om een partijenhandel. Geruchten dat KPN de iPhone in Nederland gaat aanbieden dateren al uit 2007. Meestal was de informatie afkomstig van medewerkers van de klantenservice of anonieme bronnen, zoals ook nu weer het geval is. KPN zelf heeft nog geen officiële mededelingen gedaan. In andere Europese landen zoals Frankrijk en Engeland is de iPhone sinds kort via meerdere operators te koop. Ook zijn er landen waar de iPhone van meet af aan via meerdere operators wordt aangeboden, zoals Italië.

Via: Tweakers.net
Tipgever: Robbin (en anderen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2010, 23:03
Categorie Providers
Onderwerpen kpn, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.