Screenshots langverwachte Cydget Element duiken op (jailbreak)

Vorige week kon je bij ons lezen dat Geoff Teehan van teehan+lax in een blogpost duidelijkheid had proberen te geven over de status van het langverwachte project Element voor het lockscreen van gejailbreakte iPhones. De conclusie van zijn blogpost hield in dat zij zelf net als iedereen aan het wachten waren op nieuws van Saurik. Inmiddels zijn er via onze partnersite iPhoneHellas.gr een tweetal recente screenshots opgedoken van de vordering van het project.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Vorige week kon je bij ons lezen dat Geoff Teehan van teehan+lax in een blogpost duidelijkheid had proberen te geven over de status van het langverwachte project Element voor het lockscreen van gejailbreakte iPhones. De conclusie van zijn blogpost hield in dat zij zelf net als iedereen aan het wachten zijn op nieuws van Saurik. Vandaag zijn er via onze partnersite iPhoneHellas.gr een tweetal recente screenshots opgedoken van de vordering van het project.

De screenshots zijn gemaakt door het forumlid iWizard ook wel bekend als Limneos die samen met Saurik aan het project zou werken. Op de screenshots is te zien dat het laatste obstakel waar Saurik melding van maakte, namelijk de implementatie van het weer, inmiddels ook overwonnen zou zijn. Dit zou betekenen dat Saurik zich vooral nog bezig houdt met de optimalisatie van de code en dat het langverwachte project misschien binnenkort uiteindelijk via Cydia beschikbaar zal worden gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:45
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.