iPhone Supersession op Macworld bevat handige tips

Tijdens Macworld Expo 2008 in San Francisco werd deze week ook iPhone Supersessions georganiseerd, een serie sessies waarin hints en tips van verschillend niveau over de iPhone werden gegeven. De slides van de sessies staan nu online.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Christopher BreenHet kan niemand ontgaan zijn: deze week was MacWorld in San Francisco. Een van de onderdelen in het conferentieprogramma was een serie lezingen onder de naam iPhone Supersession, georganiseerd door Ben Long en Christopher Breen. De naam doet vermoeden dat het daarbij om sessies gaat die een stap verder gaan dan de basisvaardigheden, al zullen de meeste onderwerpen voor de echte iPhone-cracks inmiddels gesneden koek zijn. De presentatieslides van de iPhone Supersessions zijn nu online te vinden.

In de sessies werd bijvoorbeeld gesproken over het converteren van mediabestanden naar een geschikt iPhone-formaat, de beste webgebaseerde iPhone-applicaties, energiebeheer en het organiseren van contactpersonen en afspraken. Ook werden er hacks besproken om van je iPhone een entertainment- en informatiecentrum te maken. De presentatie bestaat uit de volgende onderdelen: Text and typing, Sync or swim, Smarter about playlists, The portable information manager, Email matters, Picture this, Content connection, Third-party applications, Web apps, Travel tips, Custom ringtones, Accessories en Troubleshooting. In de 84 slides van de iPhone Supersession staan voor iedereen wel wat bruikbare tips.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:12
Categorie Round-up
Onderwerp macworld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.