iPhone-kloon blijkt moeilijk te synchroniseren met iTunes

Het is een tijd stil geweest rond iPhone-klonen, maar nu hebben we er weer eentje: iemand probeerde zijn pas aangeschafte iPhone-kloon te synchroniseren met iTunes...
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone FakeEr zijn op Marktplaats nog steeds oplichters mensen die 16GB iPhones aanbieden voor €100. Laatst vroeg een lezer hoe je behalve aan de prijs, kunt zien dat zo’n toestel nep is. In de beschrijving is er geen speld tussen te krijgen: nergens wordt de indruk gewekt dat het om namaak gaat en zelfs wanneer de iPhone van een vrachtwagen is gevallen zou iemand wel gek zijn om er maar €100 voor te vragen.

Als je nog nooit een echte iPhone in handen hebt gehad wordt je door de verpakking makkelijk op het verkeerde been gezet. Het toestel zelf ziet er ook overtuigend uit… totdat je het ding inschakelt en een icoon met een pinguïn te zien krijgt. Zo’n ervaring had een lezer van Macrumors: na het aansluiten van zijn nieuwe iPhone lukte het niet om te synchroniseren met iTunes. De iPhone bleek afkomstig uit China en heeft een authentiek uitziende verpakking. Wel valt op dat het rijtje iconen iets anders is gerangschikt en dat er een mini-usb-aansluiting aan de onderkant zit. Het lettertype en de gebruikersinterface ziet er ook iets anders uit, maar dat zie je natuurlijk pas als je de iPhone neptelefoon kunt aanzetten.

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerpen china, fake, kloon, marktplaats, nep

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.