iPhone-gebruikers met iOS 4.2.1 morgen te laat op het werk?

Als je nog een iPhone of iPod touch met iOS 4.2.1 hebt, loop je kans dat je morgenochtend te laat op je werk bent. Deze iPhones blijken net als vorig jaar last te hebben van een wekkerprobleem. Zit je al op iOS 5.0 of hoger, dan lijkt er niets aan de hand en word je […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

klokprobleem 4-2-1Als je nog een iPhone of iPod touch met iOS 4.2.1 hebt, loop je kans dat je morgenochtend te laat op je werk bent. Deze iPhones blijken net als vorig jaar last te hebben van een wekkerprobleem. Zit je al op iOS 5.0 of hoger, dan lijkt er niets aan de hand en word je morgenochtend op de eerste werkdag voor het jaar gewoon op tijd wakker gemaakt. Vorig jaar, toen veel meer mensen nog iOS 4.2.1 gebruikten, deed het probleem zich op grotere schaal voor. Toen was de remedie om alle alarminstellingen te wissen en opnieuw in te voeren.

Updaten is ook een oplossing, maar dat is geen optie voor mensen die nog een iPhone 3G of een tweede generatie iPod touch hebben. iOS 4.2.1 is de laatste firmwareversie die zij nog kunnen installeren. Gebruikers van de eerste generatie iPhone, die bij iOS 3.1.3 zijn blijven steken, zullen ook geen problemen ondervinden omdat de bug in deze firmwareversie nog niet aanwezig was.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:24
Categorie iOS
Onderwerpen alarm, klok

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.