Apple wijst Steve Jobs-kalender voor de iPhone af

Apple heeft een Steve Jobs-herdenkingskalender afgewezen. De app was bedoeld als eerbetoon aan Steve Jobs, maar Apple ziet liever een andere manier om de man te eren.

steve-jobs-tribute-calendarEerder al werd een Steve Jobs-herdenkingsapp van het Nederlandse tijdschrift Dzone afgewezen door Apple. Een herdenkingsapp van Fortune kwam echter wel door het goedkeuringsproces, wat nog maar eens duidelijk maakt dat je met Apple nooit weet waar je aan toe bent. Het was dan ook maar de vraag of de nieuwste herdenkingsapp van Nushka Labs bij Apple in de smaak zou vallen. Helaas, de kalender die ze wilden uitbrengen om Steve Jobs te herdenken, kreeg dezelfde afwijzing die ook DZone te beurt viel: “wij hebben besloten om het leven van Steve Jobs op een andere manier te herdenken”.

Nushka Labs mag naar rememberingsteve@apple.com gaan, als ze zo nodig hun herinneringen aan Steve Jobs kenbaar willen maken. De ontwikkelaar wilde een gratis kalender uitbrengen voor het nieuwe jaar, met foto’s van Steve Jobs. De app zou gratis verkrijgbaar zijn, terwijl de andere kalenderapps van Nushka Labs voor €0,79 in de App Store te koop zijn (bekijk bijvoorbeeld Photo Calendar HD). Daarbij moet je nog wel je eigen foto’s toevoegen.

Voor fans van Steve Jobs hebben we nog een andere tip: een erg realistisch uitziende actiefiguur, die vanaf eind februari bij DiD Corp te koop is voor $99,99. Waarschuwing: je kunt de website van DiD Corp beter overslaan als je moeite hebt met oorlogsthema’s.

steve-jobs-actiefiguur

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2012, 16:51
Categorie Apple
Onderwerpen activity, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.