iPhone Firmware Unlock: iPhone Dev Team hackt firmware 2.0; Pwnage Tool 2.0 nu beschikbaar

iPhone Dev Team heeft zojuist Pwnage Tool voor firmware 2.0 vrijgegeven. Alle iPhone 1.0-eigenaren kunnen vanaf nu veilig upgraden en de simlock hacken.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G simlockNa lang wachten doet het iPhone Dev Team het weer! Het geduld van velen is de laatste dagen ernstig op de proef gesteld, maar zojuist is dan toch eindelijk de nieuwste Pwnage Tool (ouder nieuwsitem met uitleg) vrijgegeven waarmee iPhone 1.0 nu veilig is te upgraden naar firmwareversie 2.0, omdat deze (opnieuw) volledig simlockvrij kan worden gemaakt. Voor de nieuwe iPhone 3G is er nog geen sprake van een unlock, omdat het ze nog niet is gelukt om de nieuwe baseband (modemfirmware) te kraken. Wel kun je de iPhone 3G activeren en is het mogelijk een jailbreak te doen. De activatie en jailbreak geldt ook voor de iPod touch met firmware 2.0.

Het nieuws is net live gegaan op het blog van het iPhone Dev Team, dus we hebben zelf nog niets kunnen proberen, maar we zijn razend benieuwd naar de eerste ervaringen. Uiteraard volgt er heel snel meer info.

LET OP! Pwnage Tool is alleen beschikbaar voor Mac OS X. Windows-gebruikers kunnen met de custom firmware die Michael heeft gemaakt aan de gang gaan, mits hun iPhone 1.0 al eerder is gepwnd! Instructies hiervoor vind je in ons (inmiddels alweer grote) Pwnage Tool 2.0: Verzameltopic op het forum. Later volgen er ook uitgebreide tutorials.

Pwnage Tool 2.0 en alle overige benodigde bestanden vind je in datzelfde forumtopic: Pwnage Tool 2.0: Verzameltopic.

Meer info: iPhone Dev Team. Happy hacking!

Omdat onze supermod Michael op het forum het zo mooi verwoordt, hieronder even zijn quote:

Ik wil wel even stil staan bij het Dev Team. Zij hebben 9 dagen na het uitbrengen van firmware 2.0 en iPhone 3G een prachtige tool uitgebracht. Bij vorige unlocks etc moest er meestal lang gewacht worden, maar nu maar negen dagen. Veel mensen zijn over het Dev Team gevallen (lees hun commentaren eens op het blog). Echt waar: hulde, maar dan ook niets dan hulde aan de makers van deze tool en het Dev Team. Vrijwilligers uit de hele wereld die eraan hebben meegewerkt. Laten we daar maar eens even bij stil staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:51
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, installer, iphone dev team, simlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.