iPhone Dev Team: video BootNeuter 2.0 voor iPhone firmware 2.0

Het iPhone Dev Team heeft vandaag twee nieuwe video's online gezet: BootNeuter 2.0 toont de nieuwe optie om eenvoudig je iPhone te unlocken en Demo 2.0 toont nog eens aan hoe Installer, Cydia en de App Store vreedzaam naast elkaar werken.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

BootNeuter 2.0 - iPhone Dev TeamHet iPhone Dev Team heeft eerder vandaag een video online gezet waarin ze de nieuwe BootNeuter 2.0 voor iPhone-firmware 2.0 demonstreren. Met BootNeuter is het mogelijk om de baseband (het modemgedeelte in de iPhone) te flashen en de bootloader aan te passen. De videodemonstratie laat zien dat het unlocken van een iPhone 1.0 met firmware 2.0 over enkele dagen als Pwnage Tool en BootNeuter beschikbaar komen een fluitje van een cent is. Ook kun je met BootNeuter 2.0 je originele iPhone weer herstellen als je nu per ongeluk al naar firmware 2.0 hebt geupgrade en de mededeling ‘No Service’ krijgt. Eerder vandaag was er al een andere video online gezet (To All The Haters) waarin ze nog eens laten zien dat Installer, Cydia en App Store naast elkaar zijn te gebruiken.

Helaas is er nog niet veel duidelijkheid of ‘oude’ Installer-applicaties ook op Firmware 2.0 werken en andersom. Dit lijkt vooral afhankelijk te zijn op welke manier de bewuste applicatie is geschreven.

Beide video’s zijn hieronder te bekijken (helaas geen iPhone-geschikte versie). Als eerste zie je de BootNeuter 2.0-video, daaronder de 2.0 Demo voor iPhone 1.0 met firmware 2.0.

Meer informatie vind je op het blog van het iPhone Dev Team: blog.iphone-dev.org.

Gebruik de wiki-linkjes in dit nieuwsbericht voor meer informatie over de technische termen. Bedankt iedereen voor de nieuwstip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:02
Categorie Jailbreak
Onderwerpen baseband, bootloader, iphone dev team, pwnage tool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.