iPhone Dev Team heeft geen zin in kat-en-muis-spel

Het iPhone Dev Team heeft geen zin in een kat-en-muis-spel met Apple. Apple dichtte onlangs een lek, waardoor jailbreaken via Jailbreakme niet meer mogelijk is.

jailbreakmeHet iPhone Dev Team heeft geen zin in een kat-en-muis-spel met Apple. Jailbreakme, een populaire methode om een jailbreak uit te voeren, werkt niet op nieuwe iPhones met firmwareversie 4.0.2. Apple loste onlangs het probleem met de PDF-exploit op. Het grootste nadeel is dat een gemakkelijke jailbreak via de browser nu onmogelijk is voor iPhone met firmware 4.0.2. Komt er een update? Nee, zegt het iPhone Dev Team.

“Firmwareversies 4.0.2 en 3.2.2 zijn alleen uitgebracht om het Jailbreakme gat te dichten”, staat op het weblog van het iPhone Dev Team. “Nu FW 4.1 in bèta is, heeft het geen zin om het kat-en-muis-spel met Apple te escaleren. Apple kan dan het gat weer dichten voor de release van 4.1. De enige winnende zet is niet spelen.”

“Als het kat-en-muis-spel te snel escaleert, dan profiteert niemand, behalve Apple. Er komt dus geen jailbreak voor 4.0.2 of 3.2.2.”

Het is dus even wachten op de release van firmwareversie 4.1. Pas dan brengt het iPhone Dev Team een nieuwe jailbreakmogelijkheid uit, die “misschien compatibel is met 4.0.2. of 3.2.2.”

Jailbreakme werkt wel met andere firmwareversies. Ga naar de website van Jailbreakme in de browser op je iPhone en na een tik op een link is de jailbreak binnen een minuut uitgevoerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2010, 11:32
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 3, iphone dev team, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.