Reacties voor: iPhone 5c: dit vindt de internationale pers

Het embargo op reviews van de iPhone 5c is verstreken. Een overzicht van de websites die een recensie van het toestel publiceren.
Lees het complete artikel โ†’ iPhone 5c: dit vindt de internationale pers
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. apple heeft het weer geflikt om een plastic iphone te lanceren die als niet plastic wordt ervaren… dat is ook een kunst welke vele andere bedrijven niet in zich hebben

  2. In mijn ogen is 5c een echte teletubbie telefoon, wat een kermis zeg (en kom niet zeggen is mode of hip – slappe argumentatie). Met alle respect, iPhone 5 en 5s is Apple waardig qua design en afwerking. Ik kijk uit naar iOs 7 en stiekem 6e generatie iPhone. ๐Ÿ™‚

  3. @Toon: Deden ze al m et de iPhone 3G en 3GS.

  4. Ik blijf het maar een lelijk ding vinden en een mes in de rug voor de iphone 5 gebruikers. Alles moest toch over naar lightning? Nu hadden ze de kans maar laten ze de 4s erin. Jammer wat mij betreft

  5. @thijs:

    Daar heb je wel wat inderdaad.

  6. Origineel geplaatst door thijs
    Ik blijf het maar een lelijk ding vinden en een mes in de rug voor de iphone 5 gebruikers. Alles moest toch over naar lightning? Nu hadden ze de kans maar laten ze de 4s erin. Jammer wat mij betreft

    Een mes in de rug? Beetje dramatisch niet…? Je hebt een fantastische telefoon, pas een jaar. Wat is precies het probleem?

  7. @thijs:

    Wat bedoel je? Er zit toch gewoon de nieuwe connector op die de iPhone 5 en 5s ook hebben?

    Edite:
    Oh, ik snap het al.

    Ik had ook liever een andere line-up gezien, maar dat is dan iets voor volgend jaar.

  8. Wat me opvalt bij het lezen van de volledige artikelen op engadget is het enthousiasme over de 5c, bij de 5s is dat echt minder.

    Natuurlijk wordt hier ook de lightning connector gebruikt. Het doel van Apple is dat iedereen zo snel mogelijk overgaat, dat was toch 1 van de redenen dat er vorig jaar weer zo snel een nieuwe iPad werd gepresenteerd. De hoeveelheid lightning spullekes blijft nu nog ernstig achter, maar met deze nieuwe modellen (en wat er nog meer gaat komen in oktober), zal er eindelijk een kritische hoeveelheid mensen overgaan van 30 pins naar lightning!

  9. Origineel geplaatst door Marc
    Wat me opvalt bij het lezen van de volledige artikelen op engadget is het enthousiasme over de 5c, bij de 5s is dat echt minder.

    De 5c wordt ook door Apple de markt in gepushed. De marges zijn veel hoger. De blogsites die nemen alles van elkaar over, dus overal op internet staat dat de 5c het model-to-have is. Dat heet goede marketing.

  10. Gaan mensen nu voor 599,- een plastic iphone kopen tewijl je voor 549,- een iphone 5 kunt krijgen?Ik ben zo blij dat ik voor 600 euro een iphone 5 heb gekocht in juli.

  11. Zijn er al berichten van providers welke prijzen zij gaan rekenen voor de 5c en welke abo-vormen ervoor komen?

  12. Origineel geplaatst door Alex T:

    Een mes in de rug? Beetje dramatisch niet…? Je hebt een fantastische telefoon, pas een jaar. Wat is precies het probleem?

    Zo dramatisch is het niet maar maakt wel de zaak duidelijk. Ik heb geen problemen met mijn 5. Toestel werkt prima en ga dan ook niet upgraden. Zoals ik al aangaf vind ik het lightning verhaal vreemd. Daarnaast vaart apple een koers wat onder leiding van jobs nooit was gebeurd. Cook laat zijn oren hangen naar de aandeelhouders. Die willen meer marktaandeel. Begrijpelijk maar door 2 iphones uit te brengen blijft innovatie uit. De 5s is niets meer dan een update van de 5. Die scanner is nog erg beperkt in gebruik en zal door diverse wetgevingen ook nooit een sterk punt worden.

    Daarnaast heeft apple nu de hardware van een 5 in een plastic jasje gestoken. Dat komt niet ten goede van het premium gevoel dat apple altijd heeft gehad.

  13. Het premium gevoel is juist waarover iedereen de 5C roemt: geen enkele andere plastic-phone evenaart het gevoel van kwaliteit en degelijkheid.

    Ik zou alleen nooit 600 euro geven voor een 5C als ik met 100 euro meer het echte premium model kon krijgen. Dan maar een uurtje langer overwerken ๐Ÿ˜‰

    Vooral vanwege de camera in de 5S is mijn keuze gauw gemaakt.

  14. Origineel geplaatst door Marciemarc: Het premium gevoel is juist waarover iedereen de 5C roemt: geen enkele andere plastic-phone evenaart het gevoel van kwaliteit en degelijkheid.

    Dat bedoel ik. Plastic is nooit premium. Misschien het gevoel wel maar als je dan die blije kleuren ziet dan zal dat gevoel ook wel verdwijnen

  15. Alleen maar lof over Apple, ga zo door…
    Beetje jammer van die irritante stem van de verslaggever

  16. Voor mij is iOS toch het belangrijkst. Net zoals OSX voor mij ook belangrijker is dan de looks van het apparaat. Het komt het dichtst bij de manier waarop ik wil werken. En of de telefoon nou van aluminium of aluminium (of een ander metaal) met een plastic laagje is maakt mij niet zo veel uit.

  17. Apple gaat in mijn ogen achteruit, ben opgegeven moment in bezit van 5 en ben daar ontevreden mee. Terwijl ik een trotse gebruiker was van mijn 3GS, na 3 jaar deed het toestel niet meer. Ik zie er geen vooruitgang in komen. Siri was de nieuwe ding maar wie gebruik hem? Word jaren beloofd voor Nederlandse Siri? Steve Jobs = Apple, Steve Jobs = Overleden = Apple. Hoop dat 5c en 5s verkoop cijfers tegenvallen. Ik ga voor de Note 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.