iPhone 5 vanaf 21 september te bestellen in Nederland

De iPhone 5 is vanaf 21 september te bestellen in Nederland. Dit bevestigt T-Mobile tegenover NU.nl.

iphone 5 nederlandDe voorverkoop van de iPhone 5 gaat op 21 september van start in Nederland bij T-Mobile. Dit heeft de provider verklaard tegenover NU.nl. Dit is een week voordat de verkoop in Nederland op 28 september start. Vandaag gebeurde in verschillende landen al hetzelfde: in onder andere Frankrijk en Duitsland kan je vanaf vanmorgen de iPhone 5 bestellen, die daar op 21 september in de winkels ligt. Het duurde niet lang totdat de iPhone 5 moeilijk verkrijgbaar was.

De voorverkoop zal in de eerste instantie bij T-Mobile van start gaan. Andere providers hebben nog niet op de voorverkoopdatum gereageerd, maar het lijkt waarschijnlijk dat ook zij op 21 september de iPhone 5 zullen aanbieden. Vorig jaar begon de verkoop van de iPhone 4S op dezelfde dag bij alle grote providers. Waarschijnlijk zal de iPhone 5 vanaf 21 september te reserveren zijn in de online Apple Store.

Wanneer de iPhone 5 in België te bestellen is, moet nog blijken. Aangezien de iPhone 5 in België op dezelfde datum als in Nederland wordt verkocht, lijkt de kans groot dat ook daar de voorverkoop op 21 september start.

De kop bij dit artikel klopte voor korte tijd niet. Onze excuses voor het ongemak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2012, 12:44
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.