iPhone 5 nu al moeilijk verkrijgbaar in verschillende landen

De iPhone 5 is nu al moeilijker leverbaar in verschillende online Apple Stores. De voorverkoop ging om 9:01 vanmorgen van start in de eerste golf landen.

iphone 5 verzendtijdDe iPhone 5 is nu al moeilijk te bestellen in verschillende online Apple Stores. Probeer je hem te kopen via de Duitse online Apple Store, dan moet je volgens Apple rekenen op een levertijd van twee weken. Dat is een week na de verkoopstart op 21 september. Om 9:01 vanochtend begon Apple met de online voorverkoop van de iPhone 5 in verschillende online Apple Stores. Dit gebeurde enkel in de eerste golf landen waar hij verkocht zal worden, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland. De iPhone 5 zal vanaf 28 september pas in Nederland te koop zijn.

In de volgende landen kun je rekenen op deze verzendtijden:

  • Verenigde Staten: 2 weken
  • Canada: 2 weken
  • Verenigd Koninkrijk: 2 weken
  • Duitsland: 2 weken
  • Frankrijk: 2 weken
  • Australië: 2 weken
  • Singapore: niet beschikbaar

In de online Apple Stores van Japan en Honkong staat de iPhone 5 niet als te koop aangeboden, hoewel hij daar wel vanaf 21 september verkrijgbaar is.

Of de vertraagde levertijd effect heeft op de verkoop van de iPhone 5 in gewone winkels moet nog blijken. Afgelopen jaar was de iPhone 4S ook moeilijker leverbaar nadat de online verkoop was gestart, maar toen was de iPhone 4S wel in bijvoorbeeld de Apple Store in Oberhausen gewoon te koop. Nederlandse Apple Premium Resellers bleken daarintegen slechts een paar exemplaren van de iPhone 4S bij de verkoopstart binnen te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2012, 10:54
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.