iPhone 5: technische specificaties en vergelijking

We hebben de specificaties van de iPhone 5 naast de specs van de iPhone 4S en iPhone gezet. Hierdoor krijg je een beter idee wat er precies anders is aan de iPhone 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 iPhone 4SDe iPhone 5 is op woensdag 12 september door Apple officieel onthuld. Hierdoor weten we inmiddels wat er ongeveer in de iPhone 5 zit en wat nou precies de verschillen zijn met andere iPhones. Wij hebben de technische specificaties van de iPhone 5 naast de specs van de iPhone 4S en iPhone 4 gezet, om een idee te geven van wat er precies is veranderd in de iPhone 5.

Let wel: dit zijn de technische specificaties die tot nu toe door Apple naar buiten zijn gebracht. Zaken zoals de kloksnelheid van de Apple A6 en de hoeveelheid RAM zijn hierin nog niet meegenomen. Ben je benieuwd naar zulke harde feiten, dan zul je moeten wachten totdat sites zoals iFixit de iPhone 5 onder handen nemen. Zij halen vaak nieuwe Apple-producten uit elkaar om te zien wat er precies in zit. De batterijduur is zoals opgegeven door Apple en nog niet door ons persoonlijk getest. We hopen uiteraard de iPhone 5 zo snel mogelijk uitvoerig zelf te reviewen.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2012, 12:25
Categorie iDevices
Onderwerp specificaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.