iPhone 4S in VS en Engeland alleen nog na reservering

Apple heeft de regels voor het kopen van de iPhone 4S in de VS en Canada aangepast. Je kunt voortaan alleen een iPhone 4S kopen als je vooraf gereserveerd hebt.

iphone-4s-vsApple heeft op de website informatie over het kopen van de iPhone 4S bijgewerkt. In de VS en Canada is het alleen nog mogelijk om de iPhone 4S vooraf te reserveren, waarna je het toestel in de Apple Store kunt afhalen. In Europese Apple Stores is het nog wel mogelijk om gewoon binnen te lopen en een iPhone 4S te kopen, mits deze op voorraad is. In Engeland geldt wel de regel dat je alleen zomaar kunt binnenlopen om een iPhone met abonnement te kopen. Voor een losse iPhone 4S heb je een reservering nodig.

De maatregelen zijn waarschijnlijk genomen om lange rijen met handelaren te voorkomen. Vorig jaar stonden er bij de iPhone 4 dagelijks lange rijen bij de Apple Stores, in de hoop dat er nieuwe voorraad zou zijn. De nieuwste maatregel is dat klanten na 21:00 uur ‘s avonds op de website van Apple een toestel kunnen reserveren voor de volgende dag.

reserveren-apple-storeDat moet ook voorkomen dat mensen vergeefs naar de winkel gaan. Verder is het zo, dat Apple wellicht wil zorgen dat er voldoende voorraad is als er op 28 oktober 22 nieuwe landen bij komen, waar de iPhone 4S te koop zal zijn. Er zijn inmiddels al 4 miljoen exemplaren van de iPhone 4S verkocht. Daarmee is het de meest succesvolle telefoon in de geschiedenis van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2011, 22:43
Categorie Providers
Onderwerpen canada, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.