iPhone 4S bij KPN voor 749,95 euro

KPN heeft de iPhone 4S al op de website staan. Voor 749,95 euro kun je de iPhone 4S bij KPN kopen. Je kunt alleen een voorinschrijving doen op een mailinglijst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kpn-voorinschrijven-iphone4sKPN is voor de iPhone 4S al begonnen met de voorinschrijving. Op de website vermelden ze een iPhone 4S die voor €749,95 aan te schaffen is. Welk model je daarvoor krijgt is niet meteen af te lezen, maar gezien de prijs is de 32GB iPhone 4S het meest waarschijnlijk. In andere Europese landen is de iPhone 4S verkrijgbaar vanaf €629 (Duitsland), €629 (Frankrijk) en £499 (Engeland). Voor het 32GB-exemplaar betaal je zo’n €110 extra. Als je verder klikt op de aanbieding kun je je inschrijven voor een mailinglijst. KPN hanteert niet een wachtlijst, zoals providers in andere landen hebben gedaan. Bij T-Mobile in Duitsland kon je je naam op een wachtlijst laten zetten, zodat je als eerste aan de beurt bent als de iPhone 4S op de markt komt.

In Nederland is The Phone House wel begonnen met een wachtlijstsysteem voor nieuwe toestellen. In Nederland werkten de T-Mobile-winkels onofficieel wel eens met een wachtlijstenssyteem, maar vanuit het hoofdkantoor werd het niet toegestaan.

Eén ding weten we in ieder geval zeker: KPN gaat de iPhone 4S verkopen. Maar bevestiging dat ze ook de operator zijn die vanaf 28 oktober mag uitleveren, hebben we nog niet. Het is mogelijk dat Apple de iPhone eerst exclusief via één van de andere operators verkoopt.

Meer info: KPN voorinschrijving iPhone 4S

Update 16:20KPN lijkt de pagina inmiddels weer verwijderd te hebben. De link toont nu een pagina zonder enige info.
Update 04:45 – Er is inmiddels een nieuwe pagina met inschrijfformulier online gezet, helaas zonder prijsinformatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2011, 4:48
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4s, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.