iPhone 4 vanaf 9 juli bij Nederlandse webwinkel iPhone Service Point

iPhone Service Point gaat al op 9 juli de iPhone 4 leveren aan klanten. Het is de eerste winkelier die een concrete datum noemt. De iPhone 4 is prijzig, maar je krijgt wel goede service.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4iPhone Service Point is de eerste webwinkelier die een concrete leverdatum voor de iPhone 4 noemt: deze aanbieder gaat de iPhone 4 leveren vanaf 9 juli. Dat is uiteraard niet de datum waarop de officiële verkooop van de iPhone 4 in Nederland van start gaat, want het gaat om losse toestellen zonder verplichting om een abonnement af te sluiten. iPhone Service Point verkoopt al bijna twee jaar simlockvrije iPhones op deze manier. Ze zijn niet de goedkoopste maar je krijgt wel goede service en dito garantie: er zit twee jaar garantie op het toestel en als je iPhone kapot is krijg je tijdens de reparatieperiode meteen een leentoestel (geen Nokia, maar een echte iPhone).

De bestellingen zullen worden geleverd op volgorde van binnenkomst, te beginnen op 9 juli als de eerste partij beschikbaar is. Binnen een week na de bestelling ontvang je bericht wat jouw afleverdatum is. Is dat wat jou betreft niet snel genoeg, dan kun je alsnog de bestelling afzeggen.

De witte iPhone 4 is nog niet leverbaar. iPhone Service Point heeft twee uitvoeringen van de zwarte iPhone 4:

Meer informatie: iPhone Service Point

We zijn benieuwd of deze winkelier erin slaagt om als eerste in Nederland de iPhone 4 te leveren; andere winkeliers hebben nog geen concrete datum genoemd of doen vage toezeggingen. Er zijn diverse webwinkeliers (zoals Typhone) die wekenlang de ‘iPhone 4G’ in hun lijstjes met verwachte toestellen hadden staan. Zij hebben de toestelnaam inmiddels gewijzigd in ‘iPhone 4’ maar noemen geen exacte datum. Ook Phoneshop gaat de iPhone 4 verkopen; zij kunnen ook nog geen concrete datum noemen maar gaan uit van een levertijd van 3 tot 6 weken. De officiële leverdatum van de iPhone 4 zal rond eind juli vallen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2010, 16:40
Categorie Providers
Onderwerp iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.