T-Mobile geeft klanten 30 euro extra iPad-internettegoed

T-Mobile geeft mensen met een iPhone-abonnement 30 euro extra internettegoed als ze een iPad-databundel aanschaffen. Dat moet voor 31 augustus.

ipad-3GT-Mobile maakte eerder al de tarieven bekend voor de iPad-databundels die je vanaf vandaag kunt afsluiten. Ze beloofden daarbij ook dat vaste klanten extra voordeel zouden krijgen. Vanaf vandaag is die informatie bekend: mensen die al een iPhone-abonnement hebben krijgen 30 euro extra internettegoed. Wellicht wil T-Mobile daarmee bewerkstelligen dat mensen tethering gaan gebruiken. T-Mobile heeft PrePaid Internet simpakketten, waarbij je steeds 200MB (€9,95) of 2GB (€29,95) aan datavolume aanschaft.

De klanten moeten wel voor 31 augustus 2010 het simpakket aanvragen om aanspraak te maken op de 30 euro extra internettegoed. Dat wordt dan half september op je account gestort. Verder raadt de operator aan om eerst een oude bundel op te maken, voordat je aan de nieuwe begint. Klanten moeten voor 31 augustus hun 06-nummer via My T-Mobile registreren. Ze ontvangen dan informatie over het tegoed via SMS op je iPhone.

Alle informatie is te vinden op t-mobile.nl/ipad/aanbieding.html
Tipgever: Pascal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2010, 18:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.