iPad mini 4 feature

‘iPad mini 4 wordt net zo dun als de iPad Air 2’ (video)

De iPad mini 4 wordt net zo dun als de huidige iPad Air 2, zo blijkt uit gelekte beelden. De iPad mini 4 is hierdoor slechts 6,1 millimeter dik.

iPad mini 4 CAD afbeelding

De iPad mini 4 kan wel eens net zo dun worden als de iPad Air 2, zo blijkt uit een afbeelding en video gelekt door @onleaks. In de beelden is een CAD-model van de nieuwe iPad mini 4 te zien, met daarbij de exacte afmetingen van de iPad. Volgens de beelden wordt de iPad mini 4 slechts 6,1 millimeter dik, dezelfde dikte als de iPad Air 2.

OnLeaks heeft al eens eerder onderdelen van nieuwe Apple-producten naar buiten gebracht. In april verscheen er bijvoorbeeld al een video van de nieuwe iPad-behuizing, maar daarbij werden geen afmetingen gedeeld. De CAD-beelden bieden een beter idee van de iPad mini-afmetingen. Dat is ook goed nieuws voor accessoiremakers: zij kunnen nu alvast accessoires maken die (mogelijk) om de iPad mini 4 passen.

De nieuwe beelden bevestigen een gerucht uit juli. Apple-analist Ming-chi Kuo zei toen dat de iPad mini 4 een kleinere versie van de iPad Air 2 zou worden. Hij had het daarbij over meer dan alleen het formaat: volgens Kuo krijgt de iPad mini 4 een A8-chip en een 8-megapixel iSight-camera.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2015, 14:19
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad mini 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.