iPad 3G vanaf vandaag te koop

De iPad Wi-Fi + 3G is vanaf vandaag te koop in de VS. Vanaf 17:00 uur plaatselijke tijd kunnen mensen hun 3G iPad afhalen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad 3gDe iPad Wi-Fi + 3G is vanaf vandaag te koop. Vandaag gaan de Apple Stores in de VS al om 16:00 uur dicht om zich voor te bereiden op de lancering. Om 17:00 uur gaat de officiële verkoop van start. Eén gelukkige koper die de iPad online had besteld bofte: hij kreeg de iPad gisteren al bezorgd. Vanaf vandaag kan iedereen de bestelde iPad Wi-Fi + 3G afhalen in de Amerikaanse winkels. Wanneer de iPad Europa in de verkoop gaat (en voor welke prijs), moet nog bekendgemaakt worden.

De Amerikaanse operator heeft van de gelegenheid gebruikgemaakt om wat meer details over de iPad 3G databundels bekend te maken. Er zijn twee bundels: 250MB voor $14,99 en een onbeperkte bundel voor $29,99 per maand. Mocht je over de 250MB heen gaan, dan krijg je de optie om te upgraden naar de onbeperkte bundel. Je krijgt ook waarschuwingen als je nog 20%, 10% of 0% over hebt. De onbeperkte databundel is daadwerkelijk onbeperkt. Bij beide bundels krijg je toegang tot de 20.000 AT&T hotspots.

De iPad Wi-Fi + 3G is te herkennen aan de zwarte strip aan de achterzijde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:33
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.