‘iPad 3 bijna identiek aan huidige iPad’

iLounge beweert onderdelen van de iPad 3 te hebben gezien. Die wijzen erop dat de iPad 3 slechts een millimeter dikker is dan de iPad 2 en dezelfde vorm houdt.

ipad 2 tweemaalEen redacteur van iLounge beweert onderdelen van de volgende generatie iPad in handen te hebben gehad. Het gaat om prototype-onderdelen die op de CES 2012 te zien waren. De onderdelen, bestaande uit een behuizing voor de achterkant en een glasrand voor de voorzijde, wekken de indruk dat de iPad 3 iets dikker zal worden. Maar de verschillen zijn miniem en bedragen misschien maar 1 millimeter. Ook zou de camera aan de achterzijde iets meer op die van de iPhone lijken.

Op het eerste gezicht is de iPad 3 niet te onderscheiden van de iPad 2, meldt iLounge. Dat betekent dat je nauwsluitende hardcases straks niet meer kunt gebruiken, maar de meeste lederen en ruimer zittende cases zullen gewoon geschikt zijn voor de iPad 3. De veranderingen bevinden zich vooral aan de binnenkant. iLounge claimde eerder dat er een verbeterde camera in de iPad 3 zit. Die is groter en voorzien van een zilverkleurige ring rondom de lens. Een led-flitser is echter niet aanwezig. Overigens beweert iLounge ook van accessoiremakers te hebben gehoord dat de iPad 3 een iets kleiner scherm is. Maar de onderdelen die ze nu op de CES hebben gezien, spreken dat tegen. Overigens is niets zeker, want de prototype-onderdelen die iLounge te zien kreeg waren al zo’n 6 maanden geleden gemaakt. Intussen kan Apple heel wat wijzigingen in het design hebben doorgevoerd.

De iPads op de foto zijn gewoon twee exemplaren van de iPad 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 23:44
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.