iOS Dev Camp 2011: iPhone-app ontwikkelen in een weekend

In Silicon Valley kun je tussen 15 en 17 juli terecht voor iOS Dev Camp, een evenement waarbij je in één weekend probeert om samen met anderen een mooie app te maken.

ios dev campHeb je een briljant idee, dan kun je die tussen 15 en 17 juli omzetten naar een fantastische app tijdens iOSDev Camp 2011. Tijdens dit evenement komen 500 mensen bijeen, die elkaar gaan helpen om de volgende killer app te bouwen. Organisator Raven Zachary verwacht een behoorlijke opkomst van ontwikkelaars, designers, informatie-architecten en ondernemers.


Het is de zesde keer dat hij een dergelijk evenement organiseert. Geld wordt er niet mee verdiend, maar ze hebben wel een sponsor aangetrokken om de locatie en de drankjes te regelen. Voor 50 dollar ben je een heel weekend onder de pannen in San Jose, Silicon Valley.

Er zijn nog meer sponsors nodig om allerlei extra’s te kunnen aanschaffen, zoals badges, banners en apparatuur. Wil je langskomen, dan moet je al wel wat ervaring hebben met het iOS-platform. Aan het einde zullen alle deelnemers op het podium hun app laten zien en zijn er prijzen voor de beste ideeën. Vorig jaar zag het er gezellig druk uit, zoals je op de foto hierboven kunt zien.

Meer info: iOSDevCamp 2011

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.