iOS 8.4 music app

iOS 8.4 beta 3 nu te downloaden

De derde beta van iOS 8.4 is nu te downloaden voor alle ondersteunde iPhones, iPads en iPods. In iOS 8.4 heeft Apple een nieuwe Muziek-app toegevoegd.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iOS 8.4 music appTesters en ontwikkelaars kunnen nu de derde beta van iOS 8.4 downloaden. In deze nieuwe beta zitten wederom een aantal bugfixes en verbeteringen verwerkt. iOS 8.4 wordt Apple’s grote muziek-update: deze update bevat een gloednieuwe muziek-app, die zou zijn ontworpen in samenwerking met Trent Reznor. Daarmee lijkt Apple zich voor te bereiden op de nieuwe muziekdienst gebaseerd op Beats.

Apple wijst ontwikkelaars erop vooral aandacht te besteden aan de juiste werking van de Foto’s-app, de migratie-assistent en de ondersteuning van Hebreeuws en Arabisch.

Update 21:00 uur: Vanaf iOS 8.4 is het mogelijk om iBooks Author-studieboeken op de iPhone te lezen.

Gelijktijdig met iOS 8.4 beta 3 (buildnummer 14E17e) is er ook een tweede betaversie beschikbaar gekomen voor publieke betatesters. Ook kwam er vanavond een nieuwe beta van Yosemite 10.10.4 uit.

Vernieuwde Muziek-app

Het ontwerp van de Muziek-app in iOS 8.4 richt zich meer op afbeeldingen, waardoor ook albumcovers groter in beeld worden gebracht. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om een nummer als volgende in je afspeellijst te zetten met Up Next. De muziek-app is in beta 3 weer een beetje meer strakgetrokken. Dit zagen we Apple ook doen in iOS 8.4 beta 2, waarin trending zoekopdrachten voor iTunes Radio werden toegevoegd.

iOS 8.4 beta 3 installeren

ios-8-4-beta-3Heb je een vorige beta van iOS 8.4 geïnstalleerd? Dan kun je updaten naar beta 3 vanuit de instellingen van iOS. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Heb je de beta nog niet op je iPhone of iPad staan, dan kun je hem downloaden van Apple’s ontwikkelaarssite. Hiervoor is een developer-account vereist. Heb je de update van de website gedownload, dan installeer je hem op een iOS-apparaat via iTunes.

Let op: iOS 8.4 beta 3 is nog maar net beschikbaar. Het kan even duren tot de update voor iedereen verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2015, 17:55
Categorie iOS
Onderwerpen ios 8, ios 8.4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.