yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.4 beta 3 nu beschikbaar

Yosemite 10.10.4 beta 3 is beschikbaar voor ontwikkelaars en betatesters. Apple introduceert in OS X 10.10.4 bugfixes en verbeteringen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-featureDe derde betaversie van Yosemite 10.10.4 is nu te downloaden voor ontwikkelaars. In de update heeft Apple wederom een paar bugs uit eerdere beta’s verholpen en de algehele stabiliteit verbeterd. Daarmee is de publieke versie van Yosemite 10.10.4 ook een stukje dichterbij. De beta kan worden geïnstalleerd door ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Sinds eind april is de update ook te downloaden via Apple’s publieke betaprogramma.

Yosemite 10.10.4 beta 3 is beschikbaar op Apple’s website voor ontwikkelaars. Had je al een vorige betaversie op de Mac gezet? Dan kun je naar deze nieuwe versie updaten vanuit de Mac App Store. Houd er wel rekening mee dat het gaat om betasoftware, waardoor de kans op crashes en andere problemen groter is.

Apple heeft op 16 april de eerste beta van Yosemite 10.10.4 uitgebracht, waarna op 27 april de tweede beta werd uitgebracht. Tot nu toe zaten er geen grote vernieuwingen in de nieuwe versie van Yosemite: Apple beloofde alleen verbeterde stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging voor de Mac. De grote nieuwe functies worden waarschijnlijk in OS X 10.11 toegevoegd, een update waar we waarschijnlijk meer over horen tijdens WWDC 2015.

Eerder vanavond verscheen ook de derde beta van iOS 8.4 voor ontwikkelaars en de tweede beta van iOS 8.4 voor publieke betatesters. Zij lopen dus één betaversienummer achter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2015, 17:53
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.