WatchKit featured

‘iOS 8.2 verschijnt in maart’

iOS 8.2 met WatchKit-ondersteuning verschijnt mogelijk al in maart, terwijl de Apple Watch voor een maand later gepland staat.

WatchKit featuredApple wil iOS 8.2 al uitbrengen in maart, een maand voordat de Apple Watch wordt verkocht. Dit beweren bronnen bekend met de plannen tegenover BGR. Tot nu toe werd er van uitgegaan dat iOS 8.2 net als de Apple Watch voor april stond gepland.

iOS 8.2 is Apple’s grote Apple Watch-update voor de iPhone, iPad en iPod touch. In de nieuwe iOS-versie voegt Apple namelijk ondersteuning toe voor WatchKit, waarmee apps met het horloge kunnen communiceren. Volgens geruchten wordt er bovendien een speciale Apple Watch-app toegevoegd, waarmee je de instellingen van het horloge kunt aanpassen. Op het moment wordt iOS 8.2 druk getest door Apple: eerder deze week verscheen de vijfde betaversie.

BGR heeft een wisselende reputatie wat betreft iOS-geruchten. De website wist al een paar keer correct te vertellen wanneer een nieuwe iOS-update werd uitgebracht, maar in een aantal andere gevallen zaten ze er naast. De bronnen baseren zich vermoedelijk op een streefdatum van Apple. Dit zou betekenen dat er naar wordt gestreefd om iOS 8.2 uit te brengen in maart, maar dat er alsnog een kans bestaat dat de update naar april wordt uitgesteld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2015, 18:54
Categorieën Geruchten, iOS
Onderwerp ios 8.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.