iOS 8.2 beta 1 nu voor ontwikkelaars te downloaden

Apple heeft iOS 8.2 beta 1 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Wat is er allemaal nieuw? We zoeken het voor je uit.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iOS 8 multitaskingApple heeft de betaversie van iOS 8.2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. iOS 8.2 is de tweede grote update die Apple voor iOS 8 zal uitbrengen. Met iOS 8.2 biedt Apple ontwikkelaars de middelen om nu alvast apps voor de Apple Watch te maken, met behulp van WatchKit.

iOS 8.2 verscheen vlak nadat Apple WatchKit aankondigde. De ondersteuning voor de Apple Watch lijkt ook de voornaamste functie in iOS 8.2. Daarnaast heeft Apple een aantal API-veranderingen in iOS 8.2 doorgevoerd, zo blijkt uit documentatie. Er is ook een lijst met opgeloste bugs in iOS 8.2. Zodra er andere functies naar buiten komen, zal dit artikel worden aangevuld. Meer over WatchKit lees je in ons aparte artikel. iOS 8.2 heeft buildnummer 12D436.

Ontwikkelaars kunnen iOS 8.2 downloaden vanuit Apple’s ontwikkelaarsportaal, waarna hij vanuit iTunes geïnstalleerd kan worden. Omdat dit de eerste beta van iOS 8.2 is, kun je hem nog niet rechtstreeks installeren vanaf je iPhone, iPad of iPod touch. Latere beta-updates worden wel over the air aangeboden.

Apple is druk bezig met de ontwikkeling van iOS 8-updates. Vlak na iOS 8 verschenen onder andere iOS 8.0.1, iOS 8.0.2, iOS 8.1 en iOS 8.1.1. Apple zou gelijktijdig werken aan meerdere grote iOS-updates.

Apple heeft WatchKit beschikbaar gesteld in de beta van Xcode 6.2, die vandaag ook werd uitgebracht. Deze nieuwe betaversie van Xcode heeft buildnummer 6C86e. Voor de beta van Xcode 6.2 is minstens OS X Mavericks vereist.

Let op! Beta’s van iOS 8.2 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 8-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2014, 18:06
Categorie iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.