‘iOS 6.1 bèta 5 mogelijk ook Golden Master, verschijnt voor dinsdag’

iOS 6.1 beta 5 is mogelijk de Golden Master-versie en moet zeer binnenkort beschikbaar komen.

iOS 6.1Apple test op het moment intern de vijfde bètaversie van iOS 6.1, die zeer binnenkort beschikbaar gesteld wordt aan ontwikkelaars. Dit heeft iPhone-ticker vanuit betrouwbare bron vernomen. iFun denkt dat de nieuwe bèta misschien al vanavond of uiterlijk maandagavond verkrijgbaar zal zijn voor ontwikkelaars. Apple wil met de interne tests bepalen of bèta 5 ook de Golden Master wordt, die nagenoeg gelijk zal zijn aan de uiteindelijke publieke versie van iOS 6.1. Het verschijnen van de Golden Master zou er dan ook op wijzen dat iOS 6.1 bijna door Apple publiekelijk uitgerold zal worden.

iOS 6.1 heeft geen grote nieuwe functies gekregen in eerdere testversies. In plaats daarvan werden er vooral problemen opgelost en veranderde de interface op sommige locaties in iOS 6 lichtelijk.

We zitten inmiddels al een tijdje zonder nieuwe bèta-versie van iOS 6.1. Versie 4 verscheen nog voor de feestdagen, op 17 december 2012. Er zat minder tijd tussen de eerste testversies van iOS 6.1. iPhone-ticker’s bronnen hadden het in het verleden wel vaker bij het rechte eind omtrent nieuwe testversies van iOS 6.1.

Lees ook onze eerdere berichtgeving over iOS 6.1 met alle wijzigingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2013, 15:15
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.