‘Eerste interne onderdelen iPhone 6 gelekt’

Op enkele nieuwe foto's zouden de kabels voor de volume-, mute- en powerknop van de iPhone 6 te zien zijn.

iPhone 6 flex cableEr zijn weer nieuwe onderdelen van de iPhone 6 gelekt. Nadat gisteren al foto’s opdoken van het vermoedelijke scherm, zijn er nu foto’s verschenen van de eerste interne onderdelen van de nieuwe iPhone. Het zou gaan om zogeheten flex cables die met het moederbord van de iPhone worden verbonden. Op één kabel zijn de volume- en mute-knoppen geplaatst en op een andere de powerknop, wat zou kunnen betekenen dat Apple de powerknop verplaatst. Het Taiwanese Apple.club.tw ontdekte de foto’s die anoniem op fotosite imgur zijn geüpload.


Daarbij valt op dat alledrie de knoppen zich bij de iPhone 5s nog op één kabel – en dus dezelfde plek – bevinden. Er wordt gesuggereerd dat een aparte kabel voor de volume- en muteknoppen en de powerknop erop zou kunnen wijzen dat Apple de positie van deze knoppen in de iPhone 6 enigszins heeft gewijzigd. Het bevestigt mogelijk eerdere berichten dat Apple de powerknop naar de zijkant zou willen verplaatsten, zoals bij veel andere toestellen ook het geval is.

De timing van deze foto’s is interessant. Volgens de laatste berichten zou Apple in juli met de massaproductie van de iPhone 6 gaan starten, die in een 4,7-inch en 5,5-inch model op de markt komt. Het nieuwe toestel moet dan in september verkrijgbaar zijn. Er wordt zelfs gesuggereerd dat de beide modellen in september tegelijk verkrijgbaar zijn. Met de verwachte productiestart ligt het voor de hand dat er de komende tijd nog meer interne onderdelen zullen lekken. Tot nu toe zagen we het toestel alleen in de vorm van verschillende mockups.

iPhone 6 flex cable

iPhone 6 flex cable 2

Via Boy Genius Report

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.