Infuse krijgt binnenkort iOS 7-uiterlijk, kleine update nu al beschikbaar

Video-applicatie Infuse krijgt binnenkort een forse 2.0-update, waarin het uiterlijk compleet op de schop gaat voor iOS 7.

Infuse 1.5Video-app Infuse krijgt binnenkort een grootschalige 2.0-update, waarin onder andere een compleet vernieuwd uiterlijk voor iOS 7 wordt geïntroduceerd. De vernieuwingen worden via een in-app aankoop aangeboden, die op het moment alvast gratis aan te schaffen is voor huidige gebruikers. Op deze manier stelt de ontwikkelaar de Pro-functies gratis beschikbaar aan gebruikers die de app al langere tijd geïnstalleerd hebben. Infuse 2.0 zal pas later dit najaar beschikbaar zijn, maar een kleinere update is inmiddels wel al uitgebracht.

Het nu al beschikbare Infuse 1.5 sorteert je geïmporteerde televisieseries per seizoen, zodat grootgebruikers niet langer een gigantisch lange lijst met video’s hoeven door te bladeren. Een serie wordt pas in een apart mapje gezet als er meerdere afleveringen op je iPhone, iPad of iPod touch staan. Tijdens het kijken van een video kun je voortaan ook naar links en rechts vegen om snel vooruit en achteruit te spoelen, en ondertiteling is makkelijker aan of uit te zetten met een schakelaar onder de opties-knop rechtsboven in het scherm.

Infuse is een uitgebreide video-app voor iOS gemaakt door ontwikkelaar Firecore, de maker van een hoop jailbreak-hulpmiddelen voor de Apple TV. De applicatie wordt mettertijd steeds meer uitgebreid: afgelopen augustus werd het bijvoorbeeld mogelijk om video’s via Wi-Fi te importeren.

Downloaden: Infuse (€4,49, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2013, 10:26
Categorie Apps
Onderwerp infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.