iNav: radicaal nieuwe interface voor je iPhone (Cydia)

Ontwikkelaar Reeco is al een tijdje bezig met maken van een bijzondere theme voor je iPhone: iNav. Deze is te installeren via Winterboard.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

inav_logoOntwikkelaar Reeco is al een tijdje bezig met maken van een bijzondere theme voor je iPhone. Gisteren heeft hij de eerste filmpjes hiervan op het forum van ModmyI.com gezet en deze zien er veelbelovend uit.
Wat opvalt is dat de interface door deze theme totaal niet meer lijkt op wat je gewend bent van je iPhone. Op de linkerkant van het scherm zie je een aantal hoofdcategorieën zoals Contact, My SMS, Email, Internet, Media, Photo enzovoort. De rechterkant toont een groot icoon van het gekozen menu-item. Dit item opent zich door erop te klikken. Ook kun je door deze iconen ‘flicken’ en zo naar het juiste menu gaan.


inav mainHet wordt overigens uit de filmpjes nog niet duidelijk hoe de eventuele vervolgmenu’s eruit gaan zien en of er ondersteuning voor alle gangbare applicaties wordt geboden door dit thema.

iNav zit momenteel nog in de betafase. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat hij het iNav-theme binnen een week beschikbaar denkt te kunnen maken voor het grote publiek.

De bedoeling is dat je iNav straks op je iPhone kunt installeren met behulp van Winterboard. De wat meer ervaren (jailbroken) iPhone-gebruikers onder jullie zullen dit programma vast al kennen. Winterboard is een add-on voor je iPhone van ontwikkelaar Saurik (ook verantwoordelijk voor Cydia) die je al een tijdje in Cydia kunt vinden. Hiermee is het mogelijk om zo’n beetje alle grafische onderdelen van je iPhone aan te passen. Meer informatie over Winterboard lees je in dit artikel: Winterboard in Cydia beschikbaar: Summerboard-thema’s installeren op firmware 2.0 of op de website van Saurik.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: het forum van modmyi.com

Reacties: 75 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.