iLaunch Thunder: iPhone-bestuurbare raketwerper

De iLaunch Thunder is een raketwerper die je bestuurt met je iPhone. Door te richten en schieten met het touchscreen vliegen de schuimpijltjes door de kamer heen.

iLaunch ThunderDe afgelopen jaren kwamen er een flink aantal absurde iPhone-accessoires voorbij, waaronder een stralingsmeter, microscoop en een doe-het-zelf projector. Vandaag kunnen we de iLaunch Thunder aan de lijst toevoegen. Deze raketwerper schiet op commando van je iPhone verschillende schuimpijltjes de lucht in. Je bestuurt met je iPhone ook de richting waar de pijlen in worden geschoten.

De iLaunch Thunder is een raketwerper die op je bureau past, met plek voor een viertal raketten gemaakt van schuim. Met behulp van een bijbehorende iPhone-app richt en schiet je de pijltjes door de kamer heen. Je kunt de iLaunch Thunder 270 graden horizontaal en 40 graden vertikaal draaien.

Je moet wel fiks investeren voor zo’n grappig speeltje: USB Brando verkoopt de iLaunch Thunder voor 82 dollar, een prijs die op 15 december stijgt naar 96 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 13:10
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.