Behringer bouwt iNuke Boom iPhone-speaker van 10.000 Watt

Behringer gaat op de CES 2012 in Las Vegas een monsterlijk grote speaker laten zien, ter grootte van een auto en met een gewicht van ruim 300 kilo. De speaker moet de aandacht trekken voor de nieuwe consumentelijn van Behringer.

inukeDe kolos op de foto hiernaast is een iPhone-dock met de afmetingen van een auto. Het apparaat gaat 30.000 dollar kosten en zal in januari op de beurs CES 2012 worden gedemonstreerd. De ruim 300 kilo zware iNuke zal wel met speciaal materieel op de beursvloer naar binnen moeten worden getakeld. De monsterspeaker is overigens niet bedoeld voor in de woonkamer of op feesten en partijen, maar als eyecatcher tijdens de beurs. Behringer heeft gekozen voor een vermogen van zo’n 10.000 Watt waarmee de muziek tot in afgelegen beurshallen te horen moet zijn. Behringer is fabrikant van professionele audio-apparatuur. Ze zullen tijdens de CES een nieuwe lijn consumentenproducten uitbrengen, die heel wat minder vermogen en een heel wat vriendelijker prijskaartje zal hebben.

De nieuwe productlijn krijgt de naam Eurosound en is gericht op prosumers: consumenten die het geld ervoor over hebben om bijna-professionele producten te kopen. Er komen vier onderdelen in de Eurosound-lijn: Home, Live, Portable en Creation. Creation is speciaal gericht op muzikanten, terwijl Home is bedoeld voor mensen die thuis het effect van een liveconcert willen. De Live-producten zijn voorzien van een versterker en de Mobile-producten zijn bedoeld voor mobiel gebruik. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt, maar in januari is in Las Vegas te zien wat Behringer precies van plan is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 13:54
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.