ikea-emoticons

IKEA wil communicatie verbeteren met Emoticons-app

De meeste misverstanden tussen man en vrouw gaan over het huishouden, aldus IKEA. Een emoticons app moet dit in de toekomst op een leuke manier voorkomen.

ikea-emoticonsNee, dit keer komt IKEA niet met een nieuwe lamp of handig bijzettafeltje, maar heeft het iets ontwikkeld wat minder ruimte in beslag neemt: een IKEA Emoticons-app. Deze gratis applicatie voorziet je iPhone van een nieuw toetsenbord met daarbij een set kenmerkende IKEA afbeeldingen. Volgens het Zweedse concern zal dit de communicatie tussen man en vrouw flink gaan verbeteren.

IKEA emoticons app

De meeste misverstanden vinden plaats binnenshuis en gaan veelal over het huishouden, aldus IKEA. Met het nieuwe toetsenbord kun je al je hints, vragen en wensen op een leuke manier duidelijk maken aan je huisgenoten of partner. Na het toevoegen krijg je de beschikking tot vier categorieën met emoticons die allemaal gerelateerd zijn aan wonen en lifestyle. Het aanbod is divers en omvat verschillende meubels, huishoudelijke apparaten en hobby artikelen. Zelfs de bekende Zweedse balletjes zijn voorzien van een eigen emoticon.
Het enige nadeel is dat de emoticons bij het selecteren naar je klembord gekopieerd worden, waarna je ze als volledige afbeelding kunt versturen via je gebruikelijke chat-apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2015, 11:19
Categorie Apps
Onderwerpen enquête, ikea, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.