iHome iConnect: toetsenbord en notebookhouder met iPhone-dock

iHome heeft tot nu toe vooral iPod-speakers en andere audio-apparatuur uitgebracht. Nu gaan ze zich ook bemoeien met computeraccessoires, dankzij een samenwerking met LifeWorks. Het iConnect-toetsenbord heeft een ingebouwde dock voor iPhones en iPods en de iStand is een notebookhouder met iPod-dock.

iHome Keyboard
iHome heeft tot nu toe vooral iPod-speakers en andere audio-apparatuur uitgebracht. Nu gaan ze zich ook bemoeien met computeraccessoires, dankzij een samenwerking met LifeWorks. Het iConnect-toetsenbord heeft een ingebouwde dock voor iPhones en iPods. Je kunt daarmee je iPhone opladen en synchroniseren, maar het toetsenbord gebruiken om tekst in te voeren is er helaas niet bij. De mediatoetsen zijn aanraakgevoelig en bevatten naast de standaard Pause- en Skip-toets ook een shuffle-functie voor iTunes.

Er zitten twee extra USB-poorten op de iHome iConnect om andere apparaten aan te sluiten. Twee versies zijn er: de ene voor Windows pc’s en de andere voor Mac. Bij die Mac-versie zitten er nog een aantal extra toetsen op voor Front Row, iCal, iChat, Mail en Safari. Beide versies van de iConnect kosten $150. Ben je notebookgebruiker, dan heeft iHome ook de iHome iStand, een houder voor je notebook met ingebouwde dock en stereo-speaker. Ook hier zijn twee extra USB-poorten aanwezig. Geschikt voor Windows en Mac, verkrijgbaar deze zomer voor $300 inclusief muis en toetsenbord.

De Mac-versies van beide accessoires zijn zilvergrijs, terwijl Windows-gebruikers het met een zwarte versie moeten doen.

iHome notebook iStand

Meer info: Life-Works
Via: iPodNN
Tipgever: Paul

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2009, 10:37
Categorie Accessoires
Onderwerp ihome

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.