iHome iDM5: serieus uitziend werkstation voor de iPad

De iHome iDM5 is een serieus uitziend werkstation voor de iPad. Het accessoire bevat een toetsenbord, twee USB-poorten, speakers en een microfoon voor videochats en videoconferenties.

idm5 ihomeWil je je iPad voor je werk gebruiken en wil je indruk maken met een ‘serieus’ werkstation, dan is er nu de iDM5. Dit is een volledig functionerend toetsenbord met twee usb-poorten, een microfoon en ingebouwde speakers. Meer heb je niet nodig om je iPad te gebruiken voor flink wat schrijfwerk en het kijken van een filmpje. De houder is voorzien van een QWERTY-keyboard met toetsen van normale afmetingen, die onder een hoek is geplaatst om het typen wat comfortabeler te maken. Dit apparaat neem je vanwege het gewicht (bijna 2 kilo) niet zo snel mee in een tas.

iDM5 frontHet toetsenbord is niet rechtstreeks op de iHome iDM5 aan te sluiten, maar communiceert via Bluetooth. Je kunt ook andere Bluetooth-apparaten aansluiten. En wil je de iPad gebruiken voor een Skype-gesprek, dan komt de microfoon met SoundClear Voice echo-onderdrukking goed van pas. Voor 129 dollar koop je de iHome iDM5 bij de fabrikant of bij diverse iHome-dealers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2012, 19:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen ihome, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.