iH8sn0w maakt jailbreaktool sn0wbreeze beschikbaar (jailbreak)

iH8sn0w heeft de eerste volledige versie van de jailbreaktool sn0wbreeze uitgebracht. Sn0wbreeze is bedoeld voor Windows en is wat betreft functionaliteit vergelijkbaar met PwnageTool voor de Mac. Je kunt sn0wbreeze dus gebruiken om een zogenaamde custom firmware te maken van firmware 3.1.2. De huidige versie kampt momenteel nog met problemen bij het gebruik van zowel Cydia als Rock Your Phone.

iH8sn0w die onder andere bekend is van iTunes Recovery Error Bypasser (iReb) heeft de eerste volledige versie van de jailbreaktool sn0wbreeze uitgebracht. Sn0wbreeze is bedoeld voor Windows en is wat betreft functionaliteit vergelijkbaar met PwnageTool voor de Mac. Je kunt sn0wbreeze dus gebruiken om een zogenaamde custom firmware te maken van firmware 3.1.2. De huidige versie kampt momenteel nog met problemen bij het gebruik van zowel Cydia als Rock Your Phone.


De jonge ontwikkelaar heeft aangegeven op de hoogte te zijn van de problemen bij het gebruik van Cydia en Rock Your Phone na het installeren van een custom firmware die met sn0wbreeze is gemaakt en meldt bezig te zijn met een oplossing daarvoor. MuscleNerd van het iPhone Dev Team heeft in het verleden herhaaldelijk gewaarschuwd tegen het gebruik van software van de hand van iH8sn0w.

Sn0wbreeze is volgens iH8sn0w geschikt voor de originele iPhone, de iPhone 3G, de iPhone 3GS (met de oude bootrom), de 1ste generatie iPod touch en de 2e generatie iPod Touch (niet het MC-model). Om gebruik te maken van sn0wbreeze heb je Windows XP, Windows Vista of Windows 7 nodig (32 of 64 bit). Daarnaast zul je moeten beschikken over .NET framework 3.5 en tenminste 256MB RAM. De software neemt 33,8MB in beslag op je PC.

Sn0wbreeze is te downloaden op de site http://www.sn0wbreeze.info

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.