iCulture zoekt stagiair en kondigt Backstage-blog aan

iCulture kondigt iCulture Backstage aan, een blog waar we regelmatig informatie zullen publiceren wat er achter de schermen bij iPhoneclub en iPadclub gebeurt. Eén van de eerste aankondigingen is een oproep voor een stagiair communitymanagement en social media.

iculture backstageBij de viering van ons 5-jarig bestaan kondigden we al aan dat we in 2012 meer nadruk gaan leggen op de community. Nu het nieuwe jaar is aangebroken gaan we meteen van start met de eerste twee initiatieven: we zijn gestart met een Backstage-blog én we doen meteen een oproep voor een stagiair, die aan de slag gaat met communitymanagement en sociale media. Op iCulture Backstage lees je wat er achter de schermen van onze websites gebeurt. Dergelijke nieuwtjes verschenen eerder wel eens in de categorie Backstage op iPhoneclub, maar dat gaf ons weinig mogelijkheden om uit te weiden over leuke, grappige en meer triviale zaken, zoals verjaardagen, ons nieuwe kantoor, nieuwe medewerkers en onze ervaringen en ‘leermomentjes’ tijdens het dagelijks draaiend houden van de website.

Op iCulture Backstage zullen niet elke dag nieuwe berichten te vinden zijn (uiteindelijk gaat het iOS-nieuws op iPhoneclub en iPadclub altijd voor), maar we zullen toch zeker een paar keer per week iets publiceren. Bijvoorbeeld over bezoekerscijfers en meestgelezen artikelen, afwegingen waarom we wel/niet uitgebreid over een bepaald onderwerp hebben geschreven, statusupdates over onze iPhone-app, kortom: alles wat de echte fans van iPhoneclub en iPadclub interesseert. Je mist geen belangrijk iPhone-nieuws als je onze Backstage-blog overslaat, maar je krijgt wel een interessant kijkje in de keuken bij een website die elke dag mensen blij probeert te maken met nieuws over de iPhone en iPad. De vacature voor een stagiair communitymanagement en coördinator social media vind je uiteraard ook op onze Backstage-blog.

Verder lezen: iCulture Backstage

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2012, 17:34
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerp backstage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.