iCulture wenst je een fantastisch 2014!

De redactie van iPhoneclub en iPadclub wenst je een gelukkig en gezond 2014. Dat al je wensen (inclusief iWatch) maar mogen uitkomen :)

happy-new-year
De redactie van iPhoneclub.nl en iPadclub.nl wenst je een gelukkig nieuwjaar. Een jaar met veel geluk en gezondheid boven alles, maar we kunnen het niet laten om toch ook nog een heel kleine extra wens te doen: dat Apple dit jaar eindelijk een iWatch op de markt gaat brengen.

2013 is een fantastisch jaar geweest voor onze website: Apple heeft veel nieuwe producten aangekondigd (al moesten we er lang op wachten), we hebben met iCulture weer mooie mijlpalen gehaald en records gebroken (ook al gaat het daar in eerste instantie niet om) en er wordt veel over ons gepraat (gelukkig vooral in positieve zin). En het mooie is: er zijn heel veel mooie dingen waar we in 2014 naar kunnen uitkijken. Hopelijk wordt de iWatch realiteit en laat Apple zien hoe het echt moet. Misschien zelfs een grotere iPhone, al dan niet met gebogen scherm. Als we heel diep in de glazen bol kijken, zien we daarin misschien ook nog wel een 4K-televisie van Apple. Wij staan te popelen om ze te mogen vastpakken, erover te schrijven en jullie van het laatste nieuws en tips over de beste apps te voorzien. Met het huidige team van vier redacteuren gaan we ook in 2014 door volgens de aanpak die bij ons past, aangevuld met nog een paar nieuwe dingen: zorgen dat je bij ons altijd terecht kunt, voor zo relevant mogelijke informatie.

Openingsfoto: vuurwerk in Melbourne, foto door PreciousBytes (CC Flickr)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2014, 11:40
Categorie Round-up
Onderwerp nieuwjaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.