iCulture Weekly #3 nu online te bekijken (video)

iCulture Weekly #3 is nu ook on-demand via YouTube te bekijken. In deze aflevering: Apple als game-aanbieder, geruchten over de iPhone 5 en apps waarmee je reclamefolders kunt lezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iCulture-Weekly-leaderiCulture Weekly is de wekelijkse webcast van iPhoneclub/iPadclub en The Crowds. Wekelijks bespreken presentatoren Erwin Blom en Gonny van der Zwaag de ontwikkelingen rondom iPhone, iPad en Apple. Zoals we al eerder lieten weten hebben we voor de pilot-afleveringen die we deze zomer maken een sponsor gevonden: KPN (waarvoor dank!). Vanaf nu zul je in de leader dan ook het KPN-logo voorbij zien komen.

Wie niet in de gelegenheid was om afgelopen woensdag om 16:00 uur live mee te kijken, vindt hieronder de YouTube-versie.

reclamefolderIn deze derde aflevering komen aan de orde: Apple krijgt een steeds belangrijker rol in de gamesmarkt en zou wel eens tot de grootste speler kunnen uitgroeien, zo beweert het voormalige hoofd van Sony Playstation in Europa. Dankzij iPad 2 AirPlay Mirroring wordt iOS een concurrent van de consoles die je op de tv aansluit. Geruchten over de iPhone 5 volgen elkaar in hoog tempo op: enerzijds is er het gerucht dat de iPhone 5 een radicaal ander uiterlijk krijgt en verkrijgbaar is in augustus, anderzijds zegt Bloomberg dat de nieuwe iPhone er helemaal niet zo anders uitziet en in september op de markt komt.

Als app(s) van de week kozen we de twee reclamefolder-apps JaFolders en Reclamefolder. De VIVA-app voor de iPad won vorige week een prijs als beste uitgeefapp. We spraken daarom met ontwikkelaar Dirk-Jan Huizingh van Peperzaken hoe deze app tot stand is gekomen.

Bij de interessante apps geven we vier suggesties die je zeker eens moet uitproberen:
im-watch

Tenslotte komen in het onderdeel Buzz twee accessoires aan de orde: de Bamboo Stylus van Wacom, een schrijfpen voor je iPad. En de I’m Watch, een horloge dat op wel heel veel punten aan de iPhone doet denken, maar in werkelijkheid op Android draait.

Wij hebben deze aflevering weer met veel enthousiasme gemaakt en wensen jullie veel kijkplezier! Er zijn zeker nog heel veel zaken die (veel) beter kunnen, dus volgende week weer een nieuwe poging!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 14:45
Categorie Achtergrond
Onderwerpen fast moving targets, iculture weekly, webcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.