Interview: Jean-Paul en Gonny in Top Names over 5 jaar iPhoneclub (video)

In een exclusief interview vertellen iPhoneclub-initiatiefnemers Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag over het succes van 5 jaar iPhoneclub. Wat is er allemaal voor nodig om zo'n grote website draaiend te houden en hoe blijf je het ook na 5 jaar nog leuk vinden en volhouden.

iPhoneclub in Top Names uitzendingiPhoneclub-oprichters Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag (de initiatiefnemers van iPhoneclub.nl en iPadclub.nl) waren afgelopen dinsdag te gast bij Fast Moving Targets. Wekelijks interviewen Erwin Blom en Roeland Stekelenburg een persoon of start-up die pas is begonnen, iets nieuws of opzienbarends heeft te melden of al succes op een bepaald terrein heeft geboekt. Wie meer wil weten over de achtergronden van de twee oprichters, kan het 40 minuten durende interview na de klik bekijken. Wat is het geheim om het zo lang vol te houden? Is het succes makkelijk te dupliceren naar andere onderwerpen? En wat gaat iPhoneclub in de toekomst doen?

Dat en meer is te zien en te horen in onderstaand filmpje, dat ook te bekijken is op de website van Fast Moving Targets. Alle Top Names-afleveringen kun je ook via iTunes kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2011, 19:20
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen fast moving targets, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.