Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

iCulture Weekend: Apple Store Haarlem geopend, Apple herdenkt Mandela en meer

In iCulture Weekend: Apple Store Haarlem geopend, Apple herdenkt Mandela, we bekijken apps om kerstkaarten te versturen en testen verschillende streaming-muziekapps.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

apple-nelson-mandelaAfgelopen weekend was het aan de ene kant feest vanwege de opening van de Apple Store Haarlem en anderzijds werd gerouwd om het overlijden van Nelson Mandela; Apple verruilde alle commerciële uitingen op de homepage voor een sobere hommage aan de oud-vrijheidsstrijder. Verder namen we de verschillende streaming-muziekapps voor iPhone en iPad onder de loep: welke is nou echt het beste? En in iCulture inspireert bespraken we 5 apps met Nederlandstalige boeken, verhalen en leestips.

Apple Store Haarlem feestelijk geopend

apple-store-haarlem-breedOnder belangstelling van veel media en zo’n honderd bezoekers werd afgelopen zaterdag in Haarlem de tweede Apple Store van Nederland geopend. iCulture was erbij en deed verslag. Mocht je het hebben gemist: in ons uitgebreide artikel over de opening vind je verschillende foto’s en video’s en kun je het gehele live-verslag teruglezen.

Meer lezen: Opening Apple Store Haarlem: iCulture is erbij!

Meer nieuws dit weekend:

Kerstkaarten versturen met je iPhone: de mogelijkheden

KerstboomSinterklaas is weer het land uit en de eerste kerstbomen zijn alweer opgetuigd. De hoogste tijd dus om die kerstkaarten te schrijven en te versturen. Dat kan natuurlijk ook gewoon met je iPhone. Wij namen de bekende en minder bekende kaartenapps onder de loep. Ook als je geen digitale kaart wilt versturen kun je met veel van deze apps uit de voeten.

Meer lezen: Kerstkaarten sturen met je iPhone: Greetz, Hallmark, Kaartwereld, Howdy en Postagram

Meer apps dit weekend:

  • Obaby is een nieuwe fotografie-app voor tijdens de zwangerschap en de eerste levensjaren van de kleine.
  • De laatste update voor Bundels-app verbetert de ondersteuning voor onder meer Youfone en Simyo.
  • Offline is een nieuw Engelstalig magazine voor iOS waarmee de makers hopen dat lezers Apple’s Kiosk weer gaan gebruiken.
  • In de App Gemist blikken we onder meer terug op de iOS 7-versie van WhatsApp, updates voor de NOS-apps en verschillende nieuwe apps die afgelopen week de revue passeerden.
  • In iKids week 49 bespreken we onder meer sociaal netwerk Sproudly voor familie en vrienden, het spiksplinternieuwe Hey Hey Match-spel en Letterprins.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.