iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 16 november 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 16 november? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag kan je de derde aflevering in onze podcast-serie 10 Jaar App Store beluisteren. Daarin praten we met twee ontwikkelaars die al veel op hun naam hebben staan. We hebben ook weer een nieuw patent met een offline Siri. Wat wil Apple daar allemaal mee doen en hoe groot is de kans dat dit er ooit komt? Ook geven we je weer diverse tips, bijvoorbeeld het bedienen van audio op meerdere apparaten via het Bedieningspaneel. Dat en meer in deze iCulture Vandaag. Fijn weekend!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Stitcher for Podcasts (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Deze podcast-app werkt nu met Waze en heeft verbeteringen voor CarPlay.
  • Tinder (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 12.0+) - Met Swipe Surge weet je of er in de buurt veel Tinder-activiteiten zijn.
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - Vrienden uitnodigen voor bunq.
  • HEMA (gratis, iPhone, iOS 12.0+) - De HEMA-app heeft een nieuw design.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Kom in contact met bezoekers tijdens Bright Day.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.