iculture-vandaag
iCulture Vandaag
U2 Bono

iCulture Vandaag: dit was woensdag 15 oktober 2014

Vandaag op iCulture U2's excuses voor het gepushte iPhone-muziekalbum, iPhone 6-leveringsproblemen in Nederland en nog meer nieuws en apps.

U2 BonoIedere dag komen er op iCulture ontzettend veel artikelen voorbij. Het kan daarom zomaar zo zijn dat je misschien een belangrijk nieuwtje hebt gemist. Maar geen nood: in iCulture Vandaag zetten we alle gepubliceerde verhalen nog eens rustig op een rij. Met vandaag onder andere U2’s excuses voor het gratis iPhone-album en Nederlandse leveringsproblemen met de iPhone 6.

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
SpiderPig iPhone locatie chat app

  • is een nieuwe applicatie om je locatie mee te delen en mee te chatten, gewoon uit het Nederlandse Haarlem. Je bepaalt zelf met welke frequentie je de locatie deelt en de app is meteen verkrijgbaar voor iPhone en Android in veertien talen. Helaas stuiten we in onze test wel op problemen: de contactenlijst loopt vast als er nog niemand in staat en er zijn wat verbindingsproblemen bij berichten versturen. Moet nog groeien.
  • De Japanse chatapp LINE geeft alvast het goede voorbeeld voor WhatsApp met een app speciaal voor de iPad. Nu kan je ook op Apple’s tablet chatten en van die bonte stickers versturen.
  • De officiële YouTube-app vermeldt het niet in de App Store-omschrijving, maar de applicatie is wel degelijk geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • Deze lucratieve app die je meldingen verstuurt als je een keer bijzonder goedkoop naar je favoriete bestemmingen kan vliegen, is voorzien van ‘miljoenen nieuwe vluchtdeals’. Geweldige app voor de koopjesjager.
  • De bankierenapp van dé bank heeft een verbeterd IBAN-veld en een uitgebreid contactoverzicht.
  • Ook in deze bankieren-app is het invoeren van IBAN-nummers beter geworden.
  • De beste wijnapp op de iPhone is op smaak gebracht! De applicatie leert je nu, op basis van de door jou gescande wijnen, alles over je eigen smaak en voorkeuren. De app motiveert je ook meer te leren over de 250 regionale wijnsoorten. Proost!

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.