iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 29 oktober 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 29 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet nieuws begon vandaag al vroeg, want Nintendo heeft afgelopen nacht haar eerste eigen smartphonegame onthuld. Ook was er vandaag nieuws over Siri en Apple Music op de nieuwe Apple TV en laat Phil Schiller weten waarom Apple de leveranciers van onderdelen liever geheimhoudt. Ook bespreken we weer enkele nieuwe apps en maakt een Belgische winkelketen zich klaar voor de iPad Pro. Dat en nog veel meer in de nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Heb je wel interesse in de nieuwste Chromecast? Lees dan eerst eens onze Chromecast 2 review om te kijken of Google’s nieuwe apparaatje wat voor jou is.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Octodad: Dadliest Catch.

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Dead Effect 2 is een first-person shooter met meer dan 25 uur aan gameplay.
  • Octodad: Dadliest Catch (€5,99, iPhone/iPad/TV, iOS 11.0+) - Onze favoriete octopus raakt weer in de problemen! Hou zijn ware aard geheim voor de rest van zijn familie.
  • TaHoma Classic By Somfy (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - De Somfy-app is geüpdatet met een Apple Watch-app, waardoor je je rolluiken en zonneschermen ook hiermee kan bedienen.
  • Flitsmeister (Gratis + IAP, iPhone, iOS 16.0+) - Flitsmeister is weer geüpdatet, waardoor de maximale snelheden om sommige wegen beter weergegeven wordt. Ook gaat de app nu beter om met je batterij.
  • Coub (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Met Coub maak je leuke videoloops en grappige memes.
  • GIPHY: The GIF Search Engine (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De gif-app Giphy heeft een fijne update gekregen met een verbeterde navigatie. Ook kun je het automatisch afspelen laten stoppen.
  • Instapaper (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.0+) - Instapaper is bijgewerkt met 3D Touch-ondersteuning en is klaar voor de iPad Pro.
  • Byword (€6,99, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - Byword, de app waarmee schrijven mooier en leuker wordt, werkt nu ook met 3D Touch en multitasking op de iPad.
  • CARROT Weer: Neerslag & Radar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - De weerapp Carrot Weather heeft nu ondersteuning voor Peek en Pop en een Apple Watch-complicatie die je naar eigen smaak aan kan passen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.