iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 24 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 24 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Ook vandaag weer heel veel nieuws op iCulture. We begonnen de dag met een eigen scoop: NS en ING zijn bezig met een proef om treinreizen te laten afrekenen met je iPhone. Ook gaf Apple vandaag een preview van iOS 11.3, dat een wat grotere update lijkt te worden. Er zit onder andere accubeheer in voor de oudere toestellen. Vanavond kwam de eerste beta van iOS 11.3 al beschikbaar, plus de eerste beta’s van nieuwe tvOS- en macOS-versies. We ontdekten in ieder geval al wat nieuws, namelijk dat iMessage-synchronisatie met iCloud weer aanwezig is, een functie die voor iOS 11.0 al was aangekondigd. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iTunes 12.7.3

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iTunes 12.7.3 biedt nu ondersteuning voor de HomePod, de slimme speaker die binnenkort op de markt komt. Ook noemt Apple een verbeterd AirPlay-menu, maar de update naar AirPlay 2 zit er nog niet in.
  • HiDrive (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Voor als je klant bij webhoster Strato bent: de HiDrive-app heeft nu een ingebouwde scanner voor documenten.
  • NOS (Gratis, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 14.0+) - Aangepast voor de Olympische Spelen.
  • Google Chrome (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Via de Chrome-instellingen kun je artikelsuggesties nu uitschakelen zonder ook de omnibox-suggesties uit te schakelen.
  • Airmail - Your Mail With You (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.5+) - Verbeterd syncen en zoeken.
  • Reclamefolder (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Je kunt alle verlopen aanbiedingen nu in één keer van je lijstje verwijderen.
  • Screens: VNC Remote Desktop (€22,99, iPhone/iPad, iOS 16.6+) - Verbeterde ondersteuning voor speciale toetsenborden, zoals Stylus.
  • Instashare - Transfer files (€5,99, Mac, macOS 10.7+) - Deze Mac-app heeft nu ondersteuning voor High Sierra.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.