iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Noke Fuz hangslot

iCulture Vandaag: dit was maandag 18 augustus 2014

Vandaag op iCulture: nieuws over een nieuw type usb-kabel voor de iPhone, een iPad-plankje van Nederlandse bodem en vernieuwde apps zoals MyOrder en Inky Mail.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Draaibare iPhone usb-kabelAan het einde van iedere dag zetten we in iCulture Vandaag alle artikelen van de dag nog eens rustig op een rij. Zo zie je in één keer wat voor belangrijke ontwikkelingen je wellicht hebt gemist, en welke apps je absoluut moet installeren. Ook vandaag is geen uitzondering: zo trapten we de dag af met een mogelijke, omkeerbare usb-kabel voor de iPhone 6, waarna we een nieuwe editie van de iCulture Vakantiespecial publiceerden in de middag. We keken uitgebreid naar de nieuwe MyOrder-app en vertelden je hoe je een locatie kan delen zonder internet. Dat is nog niet alles.

iCulture

Nieuws

Apps

 • De maker van Flappy Bird is terug! Over een paar dagen komt de nieuwe game Swing Copters uit en wij namen alvast een kijkje bij mensen die de game al geprobeerd hebben.
 • Met Distrux ruim je alle sporen op, na het sturen van een bestand. Deze iPhone-app vernietigt bestanden op een afgesproken tijdstip.
 • De Nederlandse iOS-app Plek laat je een locatie delen zonder dat je internet nodig hebt.
 • AirSonos voegt AirPlay toe aan Sonos-speakers binnen je netwerk.
 • MyOrder kreeg een forse update met een nieuw uiterlijk. Maar niet alles is veranderd.
 • ABN Amro heeft een nieuwe functie aan de app toegevoegd. Je ziet nu pinautomaten in de buurt.
 • Moxtra laat je nu online vergaderingen opnemen.

Accessoires

 • Noke is een slim Bluetooth-hangslot met een bijbehorende iPhone-app.
 • De Docked is een houten iPad-houder van Nederlandse bodem. Lees in het artikel waarom dit een goed accessoire voor eenzame eters is.

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
The New Motion opladers per locatie

 • De mailapp die het handigheidje biedt om je met een simpele knop uit te schrijven voor nieuwsbrieven (lees: Inky Mail iOS review), heeft een opgeruimder navigatiemenu gekregen en kan nieuwe e-mails sneller laden. Het ontwerp van de app oogt net iets vriendelijker, iets zachter. Staat hem niet verkeerd.
 • Een fietstocht door de Duitse hoofdstad hoeft niet langer zonder iPhone. Deze applicatie begeleidt je op twee wielen langs alle sightseeing van de stad, rondom het Alezanderplatz in de gratis versie en door de hele stad voor 3,59 euro.
 • (afgebeeld) Je elektrische auto opladen is iets makkelijker geworden dankzij deze app-update. Stel je favoriete laadpalen in, filter op de Schuko-stekker en vind laadpalen via hun serial number.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 8:09
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.