iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 12 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 12 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoEen drukke dag vandaag op iCulture. Zo lichten we alle nieuwe functies uit van de beta’s die gisterenavond verschenen zijn, terwijl we ook gefocust blijven op al het nieuwe van vandaag, zoals een app van de ING om makkelijker geld over te maken naar vrienden. Ook is er nieuws over een aanstaande Apple Store aan de Champs-Elysées in Parijs.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Spark door Readdle
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Email - Spark by Readdle (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Je kunt in Spark nu een standaard handtekening instellen en zelf de interactieve notificaties instellen.
  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.1+) - OneDrive is nu bijgewerkt voor de iPad Pro en heeft verbeterde albums.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Sonic the Hedgehog 4: Episode II werkt nu beter met iOS 7 en iOS 8. Lekker rennen met Sonic en Tails!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Restaurantapp Couverts heeft nu Couverts Hotspots en een betere weergave van foto’s.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2016, 23:10
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.