iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 23 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 23 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen nieuwe dag, dus dat betekent nieuw FBI-nieuws. Deze keer besloot Bill Gates zich ermee te bemoeien, maar welke kant kiest hij nou eigenlijk? Ook heeft Microsoft besloten om de stekker uit een oudere app te trekken en heeft de App Store op de Apple TV een nieuwe functie gekregen. En leuk nieuws voor een Nederlandse band: hun muziek zit in een recente Apple-reclame!

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De popSLATE 2 is een iPhone-hoes met aan de achterkant een scherm. Op dit scherm lees je bijvoorbeeld een boek of bekijk je je aankomende afspraken.
  • De Elgato Eve Thermo is een nieuw HomeKit-accessoire die je bevestigt aan je radiator, waardoor je deze kunt bedienen dankzij Siri.

iCulture Deals

Meer vandaag

viber-ipad
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Viber Messenger (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Viber heeft nu 3D Touch en ondersteunt Split View en Slide Over op de iPad.
  • SoundCloud Pulse (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Plaats jij vaak je eigen tracks op Soundcloud? Dan is er nu de aparte SoundCloud Pulse-app, waarmee je je account kunt beheren.
  • YouTube (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - De YouTube-app is aangepast voor de schermresolutie van de iPad Pro. Nooit meer onscherp beeld!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.